Drug pogled

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Kdo ti lahko najbolj pomaga, kadar ne znaš najti prave rešitve ali ne veš, če prav razmišljaš in če si se prav odločil? Ne sprašuj za nasvete drugih ljudi, ki imajo svoje poslanstvo, svoje lekcije in zato tudi drugačen pogled na stvari. Naj ti drug pogled omogoči tvoj notranji otrok, ki tako dobro pozna tvoje strahove in blokade, prav tako pa ga nič ne omaje pri njegovi notranji resnici glede tega, zakaj je pravzaprav prišel na ta svet…

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek lahko poslušaš tudi s slušalkami.

Hand pan, ki ga igram med meditacijo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v tvojem telesu. Zato so med meditacijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po meditaciji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Drug pogled

Zvrst: meditacija

Namen:  pogled iz druge perspektive s pomočjo tvojega notranjega otroka

Inštrumenti: hand pan

Dolžina posnetka: 23 minut

Cena: 11 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.