Žirafa žirafici (13-17 let)

Opis

MEDITACIJSKA SKUPINA ZA NAJSTNIKE (13-17 let): ŽIRAFA ŽIRAFICI (ponovno v šolskem letu 2020/2021)

 

Meditacijska skupina ti bo koristila, če si star 13-17 let in si želiš:

  • večjo stabilnost
  • razumevanje odnosov s prijatelji
  • razbremenitev od vplivov drugih ljudi
  • večjo samostojnost
  • biti bolj organiziran, produktiven in uspešen

 

Pri najstnikih se vse pospešeno dogaja. Ponavadi kar preveč, da bi lahko sledili spremembam na sebi, kaj šele da bi vas dohajali ljudje okoli vas. Včasih se vam je kar precej težko spopadati že samo s telesnimi spremembami. Kje so potem še odnosi z ljudmi ali vizije za vaše prihodnje življenje. Kot da ni včasih dovolj težko prenašati že samo svoje telo in se uveljavljati med vrstniki. Treba si je izbrati še naslednjo šolo, dobivati dobre ocene, prenašati odrasle,… in ob tem za marsikaj, kar se vam dogaja, sploh ne veste, odkod prihaja.

Meditacija je odlično orodje, ki vam lahko da odgovore takrat, ko vse razumne razlage odpovedo. Žirafe so tiste, ki se dvigujejo visoko v zrak in tam kot antene lovijo vse informacije, zato vam lahko pomagajo poiskati vizijo in usmeritve za vaše življenje. Prav zaradi vseh teh izzivov, ki jih imate pri vaši starosti, se je oblikovala skupina Žirafa žirafici, v kateri boste preko svojega srca in vpogleda globoko vase, lahko dobili odgovore na marsikatero vprašanje, ki vas vznemirja.

Srečanja skupine Žirafa žirafici bodo potekala 2 meseca na 14 dni in vsa 4 srečanja skupaj sestavljajo celoto, v kateri se bodo predelale tematike, ki so za najstnike najbolj pomembne. Po uvodni predstavitvi vsake teme sledi 30 minutna meditacija in po njej tolmačenje dogajanja v meditaciji, v kateri bo vsak doživel tiste stvari, ki so za njega najbolj pomembne.

Predznanje meditiranja ni potrebno. Meditacija se izvaja ob igranju različnih inštrumentov, ki okrepijo meditativno stanje. Pri vsaki meditaciji sodelujejo živalski vodniki, ki s svojimi lastnostmi pomagajo pri posamezni tematiki.

Po vsakem srečanju te čaka sporočilo iz žirafine skrinjice in vsa sporočila skupaj bodo zelo direktna priporočila za izboljšave, ki jih lahko uvedeš v svoje življenje.  Dobiš pa tudi beležko z nalogami / spodbudami za domače delo.

 

SREČANJA MEDITACIJSKE SKUPINE ŽIRAFA ŽIRAFICI (13-17 let)

 

Srečanja potekajo ob petkih od 18.00 do 19.30.

Datumi: 6.3., 20.3., 3.4. in 17.4.2020

Prehajanje iz ene skupine v drugo ni mogoče, saj se med udeleženci v skupini vzpostavi podpora in zaupnost.

 

Cena programa Žirafa žirafici je 80 EUR za 4 srečanja.

Skupine vodim Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb. Za delček moje zgodbe in moje razloge za meditiranje z otroki in mladimi, klikni => blog Moj otroški navdih

Če si zainteresiran za vključitev v skupino, se mi prijavi na [email protected] . Število mest v skupini je omejeno.

Želiš izvedeti več o meni in o lokaciji Avilou centra? Klikni tukaj => Lokacija in vodenje

 

OPIS PROGRAMA:

 

1.srečanje: ŽELVA – STABILNOST: inštrumenti kristalne sklede in kimbala

Datum: 6.3.2020

Ko hormoni norijo, je prav stabilnost stanje, ki se včasih zdi skoraj nemogoče. Pod varnim oklepom želve si boš lahko pogledal kaj je tisto, kar v tvoje življenje vnaša največ nestabilnosti in negotovosti in to v meditaciji spremenil v stabilnost.

 

2.srečanje:  LABOD – PRIJATELJSTVO: inštrumenti hang, kristalne sklede in kimbala

Datum: 20.3.2020

Odnosi z vrstniki so v tvoji starosti vedno vsaj malo težavni, saj se vsi zelo hitro spreminjate in srečujete z različnimi izzivi. V meditaciji si boš lahko pogledal svoje izzive na tem področju in si s pomočjo laboda, ki si najde partnerja / prijatelja za vse življenje, vizualiziral kakšna prijateljstva si v resnici želiš.

 

3.srečanje:  LEV – VODENJE: inštrumenti bobni (šamanski / djerba) in vodni slap

Datum: 3.4.2020

Zakaj se včasih zdi, kot da nisi ti tisti, ki vodi tvoje življenje? Kdo so tisti ljudje, ki preveč vplivajo nate? V meditaciji se boš energetsko odmaknil od njih in si izboril svoj prostor pod soncem. Si aktiviral lastnosti, s katerimi želiš voditi svoje življenje v pravo smer. Lev, ki je kralj živali, ti bo pomagal pri tem.

 

4.srečanje: MRAVLJA – PRODUKTIVNOST: inštrumenti ropotuljice iz luščin

Datum: 17.4.2020

Kaj te zavira, da se ne moreš učiti, se organizirati? Spati, ko bi bilo to najbolj pametno. Telovaditi in jesti tako, da bi bil maksimalno uspešen. V mravljiščih vse perfektno funkcionira in zato te bodo pri tej meditaciji podprle mravljice. Ti pomagale postaviti temelje za bolj organizirano, produktivno in uspešno življenje.

 

Skupine Žirafa žirafici vodim Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb.

Če si želiš prebrati delček moje zgodbe in moje razloge za meditiranje z otroki in mladimi, klikni => TUKAJ za blog Moj otroški navdih

 

CENA, LOKACIJA IN KONTAKT

 

Cena programa Žirafa žirafici je 80 EUR za 4 srečanja.

Skupine vodim Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb. Za delček moje zgodbe in moje razloge za meditiranje z otroki in mladimi, klikni => blog Moj otroški navdih

Če si zainteresiran za vključitev v skupino, se mi prijavi na [email protected] . Število mest v skupini je omejeno.

Želiš izvedeti več o meni in o lokaciji Avilou centra? Klikni tukaj => Lokacija in vodenje

A

Dodatne informacije

Način plačila

gotovina