Stres

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Stres, ki ga ne obvladujemo, je vsekakor ovira na poti do našega uspeha. Še bolj stresni odziv na težka čustva, ne glede na to, ali nam jih povzročajo naši najbližji, sodelavci,… ali pa si jih sprožamo kar sami zaradi naših preteklih izkušenj. Vtisi iz okolja, vsakodnevno hitenje, 100 stvari naenkrat in še posebej dlje trajajoč stres se zaje v vse celice našega telesa.

 

Oceanski boben, ki ga igram med zvočno kopeljo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v tvojem telesu. Zato so med zvočno kopeljo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da med zvočno kopeljo zaspiš.

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno uležeš in pokriješ z odejo. Zvočni posnetek poslušaš brez slušalk, da zvok zaobjame tvoje celotno telo.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Stres

Zvrst: zvočna kopel

Namen: brisanje posledic stresa in sveža energija

Inštrument: ropotuljice

Dolžina posnetka: 26 minut

Cena: 11 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.