Zdravljenje

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Zvok morja te odnese v druge dimenzije časa in prostora, še prej pa okopa vse celice tvojega telesa. Sol zdravi vse, kar te utesnjuje in zdravilne solze topijo tvoj oklep. Dobiš svežo energijo, elan, voljo do življenja. Začutiš neskončen mir v prostranem morju, ki ti nudi zavetje. Tako prostrano, pa tako zelo del vsega na povsem preprost način. Veš, da se lahko povsem prepustiš na mirni gladini. Začutiš kako lahkotno je lahko bivanje, ko se razbremeniš in se povsem prepustiš…

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek lahko poslušaš tudi s slušalkami.

Oceanski boben, ki ga igram med meditacijo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v tvojem telesu. Zato so med meditacijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca meditacije izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po meditaciji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Zdravljenje

Zvrst: meditacija

Namen: sveža energija, elan in volja do življenja

Inštrumenti: oceanski boben

Dolžina posnetka: 26 minut

Cena: 11 EUR

 

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.