Zdravljenje

(2 oceni strank)

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Zvok morja te odnese v druge dimenzije časa in prostora, še prej pa okopa vse celice tvojega telesa. Sol zdravi vse, kar te utesnjuje in zdravilne solze topijo tvoj oklep. Dobiš svežo energijo, elan, voljo do življenja. Začutiš neskončen mir v prostranem morju, ki ti nudi zavetje. Tako prostrano, pa tako zelo del vsega na povsem preprost način. Veš, da se lahko povsem prepustiš na mirni gladini. Začutiš kako lahkotno je lahko bivanje, ko se razbremeniš in se povsem prepustiš…

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek lahko poslušaš tudi s slušalkami.

Oceanski boben, ki ga igram med meditacijo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v tvojem telesu. Zato so med meditacijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca meditacije izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po meditaciji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Zdravljenje

Zvrst: meditacija

Namen: sveža energija, elan in volja do življenja

Inštrumenti: oceanski boben

Dolžina posnetka: 26 minut

Cena: 11 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.

 

 

 

2 mnenji za Zdravljenje

  1. Taja

    Meditacija zdravljenje je zelo lepa in jo bom še poslušala. Tole na daljavo (preko interneta) mi je všeč. Tudi tisto fizično je res nekaj posebnega, pristno, posebno, ampak mi s prevozom vzame 3-4 ure časa. Kljub temu se še vidimo pri tebi v centru.

  2. Tatjana

    Uf, uf Alenka…tole je TOP…super je fizicna prisotnost v AVILOU Centru…ampak prek neta je pa “na komot”…naredis,ko mas cas…👍👌 meditacija je noro dobra…oceanski boben te tako resnicno ponese v tvoj najljubsi kraj ob vodi💚…te umiri in sprosti…le zvok morja je pomemben in ti sam…potem pa ti zvoki bobna sezejo globoko, se dotaknejo vsake celice tvojega telesa…te ponesejo na zdravilni rajski otok…🏖🏝 in na koncu? Prejmes sporocilo ❤❤zdaj vem,zakaj me je ta meditacija “poklicala”,takoj po tvoji objavi 💚💙 Alenka, saj to ves,da si fantasticna? Hvala za to popolno meditacijo 👌👍

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja