Meditacijska terapija

Opis

Pri meditacijski terapiji telo kar samo pokaže, kje se je vsega preveč nakopičilo. Tibetanske skledice zaigrajo tam, kjer je potrebno, in po terapiji vsak čuti veliko sproščenost in razbremenjenost. Druga varianta terapije pa se izvaja z magnetom, ki prav tako sam zazna, kje se je vsega preveč nakopičilo.

Namen meditacijske terapije je sprememba celičnih zapisov, s tem pa tudi tvojih občutkov in ravnanj v prihodnosti. Terapija se izvaja s pomočjo magneta ali prijetnih zvokov tibetanskih skledic, ki pomagajo ugotoviti zapise v tvojem telesu, na podlagi česar se identificira blokada in spremeni vibracija, kar je osnova za opustitev dosedanjih vzorcev in spremembe v prihodnosti.

Terapija s tibetanskimi skledicami se izvaja na masažni mizi. V uvodni fazi se izvede sproščanje ob zvokih vodnega slapa. Nato terapevt s tibetanskimi skledicami na razdalji 20 – 30 cm skenira zapise v tvojem telesu in glede na ugotovljeno stanje igra na skledice v enaki oddaljenosti od telesa. Terapija je primerna za spremembo energijskih zapisov in vzorcev v celicah.

Pri terapiji z magnetom klient stoji, terapevt pa v razdalji 10-20 cm skenira zapise na njegovem telesu in na najbolj obremenjenem delu telesa izvede terapijo z magnetom, ob čemer klient začuti prijetno toploto na delu telesa, ki se zdravi. Terapija je primerna tako pri različnih fizičnih poškodbah, kot tudi pri posledicah stresa ali nezavednih strahov.

 

Terapije opravljam: Alenka Pertot, certificirani mojster meditacijske terapije po metodi Mihaela Žmaharja, Potovanje duše™

 

Meditacijska terapija s svetovanjem se izvaja eno uro in pol.

Cena: 90 EUR.

Za razpoložljive termine me kontaktiraj na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Želiš izvedeti več o meni in o lokaciji Avilou centra? Klikni tukaj => Lokacija in kontakt

Dodatne informacije

Način plačila

gotovina