Meditacijska terapija

(6 ocen strank)

Opis

Pri meditacijski terapiji telo kar samo pokaže, kje se je vsega preveč nakopičilo. Tibetanske skledice zaigrajo tam, kjer je potrebno, in po terapiji vsak čuti veliko sproščenost in razbremenjenost. Druga varianta terapije pa se izvaja z magnetom, ki prav tako sam zazna, kje se je vsega preveč nakopičilo.

Namen meditacijske terapije je sprememba celičnih zapisov, s tem pa tudi tvojih občutkov in ravnanj v prihodnosti. Terapija se izvaja s pomočjo magneta ali prijetnih zvokov tibetanskih skledic, ki pomagajo ugotoviti zapise v tvojem telesu, na podlagi česar se identificira blokada in spremeni vibracija, kar je osnova za opustitev dosedanjih vzorcev in spremembe v prihodnosti.

Terapija s tibetanskimi skledicami se izvaja na masažni mizi. V uvodni fazi se izvede sproščanje ob zvokih vodnega slapa. Nato terapevt s tibetanskimi skledicami na razdalji 20 – 30 cm skenira zapise v tvojem telesu in glede na ugotovljeno stanje igra na skledice v enaki oddaljenosti od telesa. Terapija je primerna za spremembo energijskih zapisov in vzorcev v celicah.

Pri terapiji z magnetom klient stoji, terapevt pa v razdalji 10-20 cm skenira zapise na njegovem telesu in na najbolj obremenjenem delu telesa izvede terapijo z magnetom, ob čemer klient začuti prijetno toploto na delu telesa, ki se zdravi. Terapija je primerna tako pri različnih fizičnih poškodbah, kot tudi pri posledicah stresa ali nezavednih strahov.

 

Terapije opravljam: Alenka Pertot, certificirani mojster meditacijske terapije po metodi Mihaela Žmaharja, Potovanje duše™

 

Meditacijska terapija s svetovanjem se izvaja eno uro in pol.

Cena: 90 EUR.

Za razpoložljive termine me kontaktiraj na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Želiš izvedeti več o meni in o lokaciji Avilou centra? Klikni tukaj => Lokacija in kontakt

Dodatne informacije

Način plačila

gotovina

6 mnenj za Meditacijska terapija

 1. Katja

  Alenka mi je s pomočjo tibetanskih skledic pokazala dimenzije, za katere sploh nisem vedela, da jih lahko dosežem. Pretresla mi je telo in mi pomagala, da se znebim negativnih energij. Katarzična izkušnja, zelo toplo priporočam!

 2. Neža

  Nepozabna izkušnja, ki te popelje v čisto drugačne dimenzije. Alenka res zna 🙂 novodobna čarovnica, ki s pridom uporablja svojo zdravilno magijo. Definitivno priporočam vsakemu.

 3. Tadeja

  To je bilo nekaj novega zame, zato sem mislila, da se bom Alenki težje prepustila. A ni bilo tako. Bila sem presenečena s kako lahkoto sem se prepustila njenemu glasu, njeni energiji. Pomagala mi je, da sem resnično prisluhnila svojemu telesu ter tako lažje začela svojo pot zdravljenja. Hvala Alenka!

 4. Marjan

  Zelo moram pohvaliti terapevtko Alenko. S svojim znanjem in predvsem predanostjo je dosegla, da sem ozavestil dogodke iz preteklosti, ki se mi do terapije niti niso zdeli posebej pomembni. Odkril sem izvor svojih nezavednih vzorcev in jih s pomočjo Alenke odstranil ali vsaj zelo ublažil njihov vpliv.

 5. Taja

  Zelo pozitivna, zdravilna izkušnja. Zelo priporočam.

 6. Tatjana

  Resnično pozitivna, zdravilna izkušnja. Brez posebnega truda opuščaš stare vzorce. Zelo sem hvaležna za pozitivne premike v prihodnost.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja