Živalski vodniki

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Zvočna kopel s šamanskim bobnom je posebna, saj v sebi nosi zapise živalskih vodnikov, ki pa med uvodnim in zaključnim nagovorom otroku niso omenjeni. Otroku namreč ob vsakem poslušanju s svojo energijo priskoči na pomoč tisti živalski vodnik, ki ga v tistem trenutku najbolj potrebuje (za obnovitev energije, notranjo moč, občutek varnosti in zaščite, za nežnost, ustvarjalnost ali kaj drugega). Včasih pride na pomoč tudi več živalskih vodnikov in morda ti otrok po poslušanju kakšnega omeni.

 

Preden zavrtiš posnetek, naj se otrok udobno uleže in zapre oči. Pokrij ga s toplo odejo, saj se med poslušanjem telo ohladi. Zvočni posnetek naj otrok posluša brez slušalk, da lahko zvok obda njegovo celotno telo.

Šamanski boben, ki ga igram med zvočno kopeljo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v  otrokovem telesu. Zato so med zvočno kopeljo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi, ki otroka obremenjujejo. Prečiščevalni proces se izvede tudi v primeru, da otrok med zvočno kopeljo zaspi. Ni ga potrebno na silo buditi, saj bo njegovo telo samo pokazalo, če potrebuje nadaljnji počitek.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Živalski vodniki

Zvrst: zvočna kopel otroci

Namen: pomoč otroku v različnih situacijah

Inštrumenti: šamanski boben

Dolžina posnetka: 20 minut

Cena: 9 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.