Žalovanje

Opis

ŽALOSTNO SRCE – SVETOVANJE OB ŽALOVANJU IN IZGUBI V SKUPINI (ponovno 10.1.2020)

Ko izgubimo nekoga, ki nam je blizu, vsekakor nastopi čas za žalovanje. To vodi do stisk, ki jih čuti v današnji dobi veliko ljudi. Žalovanje je naravni proces, katerega nikakor ne smemo zanemariti in ki sčasoma vodi do ozdravitve strtega srca.

Nekateri ljudje se ob izgubi zaprejo v cono, kjer si izgube ne priznajo in živijo navidezno normalno življenje – življenje brez posledic izgube, kar pa nemalokrat vodi do kasnejšega soočenja. Potlačena žalost lahko vodi v hude posledice in depresije, zato je dobro, da se o žalovanju poučimo. Srečanja za žalujoče potekajo s pomočjo duhovne plati življenja in s klasičnimi metodami. V kolikor potrebujete pomoč vi ali vaš ljubljeni, sem tukaj, da ponudim svoje znanje in roko pomoči.

 

SKUPINE

Na srečanjih za žalujoče vodim žalujoče po programu Potovanje duše, ki ga je izoblikovala mednarodno kvalificirana terapevtka ob žalovanju Cristy Žmahar. Skupina je namenjena vsem tistim, ki se soočajo z izgubo ljubljene osebe.

Srečanja za žalujoče potekajo s pomočjo duhovne plati življenja in s klasičnimi metodami, ter se predvsem osredotočajo na omilitev žalosti s pomočjo pogovorov, vaj, posebnih meditacij in s pomočjo pisanja dnevnika žalovanja, ki nas sooči z občutki jeze, žalosti, zmedenosti. Ko bomo te občutke razdelali, pa se bomo osredotočili na ustvarjanje dnevnika spominov, ki nam bo omogočil, da bomo ljubljeno preminulo osebo ohranili v spominu in srcu.

Na srečanja vabljeni vsi, ki čutite, da bi vam družba v taki skupini koristila in prinesla tudi mnoga nova duhova spoznanja in sproščanja v obliki meditacije (z angeli, z ljubljeno preminulo osebo,…). Seveda pa lahko ravno v skupini najdete nove prijatelje. V vsaki bolečini se najde namreč tudi…upanje.

Skupine bodo imele 12 srečanj  po 2 uri in pol. Srečevali se bomo tedensko. Zaradi kompleksnosti tematike se  je potrebno udeležiti vseh srečanj.

Datumi srečanj: petki, 10.1.2020 – 27.3.2020

Cena programa: 480 EUR

 

Skupine za žalovanje vodim: Alenka Pertot, certificirana svetovalka ob žalovanju po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše™

 

Da me lahko malo bolj spoznaš, sem zapisala mojo osebno zgodbo žalovanja in izgub. Več…

 

Napisala pa sem tudi kratek razmislek o tem, kako pristopati k žalovanju. Več…

 

Morda bi bilo za tebe bolj primerno individualno svetovanje?  Več…

 

Če te zanima sodelovanje v skupini Žalostno srce, mi piši na [email protected]

Želiš izvedeti več o meni in o lokaciji Avilou centra? Klikni na => Lokacija in vodenje

 

Dodatne informacije

Način plačila

gotovina