Zvočne kopeli

Opis

V udobju svojega doma se lahko obdaš z zdravilnimi zvoki. Izberi si tisto, kar največkrat potrebuješ za podporo, saj boš tako lahko posnetek poslušal znova in znova.

Če najraje ležiš in zvoku samo dovoliš, da prečiščuje vse celice tvojega telesa, si izberi zvočno kopel. Zvočni posnetek poslušaš brez slušalk, da zvok obdata tvoje celotno telo.

 

Inštrumenti, ki ti jih igram med zvočno kopeljo, poskrbijo za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečistijo celice v  tvojem telesu. Zato so med zvočno kopeljo prisotni tudi fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi, ki te zavirajo pri tvojem napredku. Prečiščevalni proces se izvede tudi v primeru, da med zvočno kopeljo zaspiš.

Izberi spodaj tisto zvočno kopel, ki te najbolj pritegne. Če se ne moreš odločiti, pa mi seveda lahko pišeš na  [email protected]. Pomagala ti bom izbrati zvočni posnetek, ki te lahko najbolj podpre.

Naj te podpre tvoj Zvok sprememb!

 

 

 

 

Stres

Inštrumenti: ropotuljice

Dolžina: 26 minut

 

 

 


Razstrupljanje

Inštrument: oceanski boben

Dolžina: 27 minut

 

 

 

 

Čustva

Inštrumenti: vodni slap in ropotuljice

Dolžina: 26 minut

 

 

 

 

Telo

Inštrument: šamanski boben

Dolžina: 25 minut

 

 

 

 

Veselje

Inštrument: hand pan

Dolžina: 25 minut

 

 

 

Katera zvočna kopel te je najbolj pritegnila? Si jo želiš poslušati znova in znova…

Pošlji mi podatke za predračun (izbrana zvočna kopel, ime in priimek ter naslov), pa takoj po plačilu dobiš dostop do nje. 🙂

Dostop do zvočnega posnetka posamezne zvočne kopeli – cena: 11 EUR

 

Če se ne moreš odločiti, pa mi seveda lahko pišeš na  [email protected]. Pomagala ti bom izbrati zvočni posnetek, ki te lahko najbolj podpre.

Naj te podpre tvoj Zvok sprememb!

 

Dodatne informacije

Način plačila

Plačilo po predračunu

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvočne kopeli”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja