fbpx

V udobju svojega doma se lahko obdaš z zdravilnimi zvoki. Izberi si tisto, kar največkrat potrebuješ za podporo, saj boš tako lahko posnetek poslušal znova in znova.

Na kakšen način najraje poslušaš zvok?

Če najraje ležiš in zvoku samo dovoliš, da prečiščuje vse celice tvojega telesa, si izberi zvočno kopel. Zvočni posnetek poslušaš brez slušalk, da zvok obda tvoje celotno telo. Zvočni posnetki so dolgi okoli 25 minut, za otroke pa okoli 20 minut.

Zvočno terapijo izberi, če si pripravljen sedeti in si ob zvoku dopustiti umirjen vpogled v svoje okoliščine, s čimer se že začne njihova transformacija. Zvočni posnetek poslušaš brez slušalk, da zvok in beseda obdata tvoje celotno telo. Zvočni posnetki so dolgi okoli 20 minut.

Meditacija pa bo prava zate v primeru, da si pripravljen sedeti, močno ozavestiti svoje okoliščine in izhode iz njih. V tem primeru je primerno tudi poslušanje s slušalkami. Zvočni posnetki so dolgi okoli 25 minut.

Kako so zasnovane tematike zvočnih posnetkov?

Ne glede na to, katero vrsto zvočnih posnetkov izbereš, se njihova tematika z vsakim naslednjim posnetkom stopnjuje do večjih vpogledov vase in do izvedbe potrebnih korakov tvojih sprememb.

Stopnjevanje tematik:

  • zvočne kopeli: Stres, Razstrupljanje, Čustva, Telo, Veselje
  • zvočne terapije: Odstiranje iluzij, Premik, Nove možnosti, Manipulacije, Razrešitev
  • meditacije: Zdravljenje, Transformacija, Razvoj sposobnosti, Samozavest, Drug pogled
  • zvočne kopeli za otroke: Morček, Vesele ropotuljice, Solze in smeh, Veseljačenje, Bobnanje

Izberi si svojo vrsto zdravilnega zvoka…

Zvočne kopeliZvočne terapijeMeditacije

Pokukaj še kaj koristi otrokom…

Zvočne kopeli otroci

Zakaj bi večkrat poslušal isti posnetek in katerega izbrati?

Večkratno poslušanje posameznega zvočnega posnetka ti omogoči poglabljanje izkušnje. Sam boš začutil, kolikokrat boš želel poslušati posamezen zvočni posnetek in še po več letih te lahko podpre, ko se znajdeš pred novimi izzivi.

Če boš v dvomih, kaj izbrati, pa me vedno lahko pocukaš za rokav, da ti pomagam izbrati tisti zvočni posnetek, ki ti bo najbolj koristil. Piši mi na [email protected].