fbpx
Tvoj odmev cvrčanja plamenov 18/2019 🎵🔥🎵

 

Na sliki si izberi tisti par živali (levi ali desni), ki prvi pritegne tvoj pogled. Izbrani par prinaša sporočilo tega tedna zate.

LEVI PAR: MAČKA IN OREL

Mesec maj ti prinaša nepričakovane priložnosti, na tebi pa je, da jih takoj z vso močjo zagrabiš. Ne oziraj se več toliko na druge. Najprej moraš poskrbeti zase, šele potem boš lahko pridobljeno delil z drugimi.

Moč srca te lahko pripelje do dosežkov, za katere se sploh nisi zavedal, da si jih sposoben. V tem tednu si sposoben videti stvari v globino in iz višje perspektive – z globljim razumevanjem okoliščin in odnosov.

Za svojo regeneracijo poskrbi stran od ljudi, v naravi. Gozd in gore te lahko še posebej močno podprejo. Tudi kristali so lahko v tem tednu učinkovita podpora tvoji energiji.

Teden kasneje ti lahko pomaga tudi meditacija z orlom.

 

DESNI PAR: ZMAJ ZRAKA IN LISICA

Čaka te teden hitrih preobratov in odločitev. Od tebe bo odpadalo vse, kar ti ne služi več. Sem spada tudi ohladitev vseh odnosov, ki niso skladni s tvojimi vrednotami.

Tudi če se ti bo zdelo, kot da se obračaš po vetru in težko razumsko slediš seriji svojih odločitev, verjemi, da tako mora biti. Prav skozi ta proces se bo namreč izkristaliziralo kaj je prav zate, ti pa si boš povečal zaupanje v svoje hitre odločitve po instinktu.

Mesec maj ti namreč prinaša več priložnosti, pravo pa lahko izbereš le instinktivno in z okrepljeno intuicijo. Tudi če se boš dogovarjal z osebami moškega spola, se vprašaj, katera ženska vpliva iz ozadja.

Voda v vseh oblikah bo pospešila tvojo regeneracijo in ublažila stres, ki se lahko pojavi, ker bo potrebnih toliko hitrih odločitev in prilagajanja novim situacijam.

Teden kasneje ti lahko pomaga tudi sproščanje z zvočno kopeljo.

 

Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali. Več o readingu…

Z ljubeznijo do živalskih vodnikov prinašam njihova sporočila do vas.

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵