fbpx
Vse dozoreva in odpada.
Ne zadržuj tega procesa, ki vodi k notranjemu miru in novim kreacijam.

Teden začenjamo z enakonočjem, ki nas je močno zazibalo v jesen. Končujemo pa ga s prazno luno, ki nam bo pomagala odvreči vse nepotrebno, kot mora odpasti jesensko listje, tudi če je najlepših barv in oblik.

V tem tednu bo šlo za res močno izbiro: ali se želiš lahkotno in elegantno premakniti ali še naprej vztrajati v čustvenih navezavah preteklosti.

Kot nakazuje listje, je lahko nek odnos ali okoliščina navidezno perfekten, vsebuje vse jesenske barve, ki s svojo toploto kar kličejo, da bi človek obstal na mestu in jih samo občudoval. Življenje pa od nas zahteva nenehne premike in kreacijo.

Kot se drevesa razbremenijo listja, se moramo tudi mi razbremeniti vsega, kar nas ovira na naši poti sprememb. Le tako lahko lahkotno in brez ovir kreiramo tisto, kar je zares pomembno za naše življenje.

Vprašaj se torej tudi ti? Katero je tisto listje, ki je morda celo lepo, pa vendar ti jemlje energijo, ki jo potrebuješ, da prideš do notranjega miru in s tem zagona vsega, kar je res pomembno.

Vse, kar je samo za okras, je trenutno odveč. Vsi potrebujemo lahkoten tek brez sedla in brez nahrbtnikov. Odvrzi zato vse, kar te ovira pri tvoji svobodi. Odvrzi sedlo, na katerem želi nekdo sedeti in živeti na tvoj račun. Odvrzi nahrbtnike preteklosti in obremenitev, ki so ti jih naložili drugi. Preprosto odvrzi. Ne oziraj se za zaključki, ampak samo oddirjaj v svobodo.

Gre za to, ali boš zvest sebi ali drugim. Vprašaj se, ali ti je dovolj, da so zadovoljni drugi, ali ti na koncu tudi njihovo zadovoljstvo obleži kot kamen na duši, ker nisi dal na prvo mesto stvari, ki osrečujejo tebe.

Čas je za modrost. Sprejmi razburkana čustva drugih ob spremembah, ki jih želiš uvesti, le kot del procesa. Vsi, ki spadajo v tvojo srčno družino, bodo ostali s teboj. Njihovo spoštovanje bo še večje, ko bodo videli, kaj si zmožen ustvariti in kako se znaš postaviti za sebe in stvari, ki so ti pomembne.

Če čutiš, da potrebuješ podporo pri tem, da se naučiš drugačnih oblik sodelovanja z drugimi ljudmi, se lahko v torek udeležiš meditacije na to temo. Preberi si več o tem, kako se lahko znebiš energijskih zapisov sodelovanj iz preteklosti in okrepiš načine sodelovanj, ki so za tebe najboljši. Klikni za opis dogodka:

Alenka za Avilou – Zvok sprememb 🎵🔥🎵

PS: Ne pozabi jutri med Energijami tedna prebrati še Tvoj odmev cvrčanja, v katerem ti izbrani živalski vodnik prinese še bolj konkretne informacije. Energije tedna…

PPS: Če želiš še bolj konkreten vpogled v svojo situacijo, pa lahko to storiš z individualnim readingom, v katerem ti tolmačim odgovore keltskih kart svetih živali.

A