Antistresna terapija

Opis

Privošči si, da tvoje telo zavibrira v svoji pristni energiji. Telo se spočije in močno regenerira. Zvočna kopel ti odpira srce, odpravlja strahove, krepi imunski sistem in te razbremenjuje stresa.

 

Antistresna terapija je namenjena blažitvi posledic različnih vrst stresa (napetost v telesu, nespečnost, nemir,…). Zvok se s svojimi zdravilnimi frekvencami usmeri tja, kjer je najbolj potrebno.

Na tej terapiji se srečata tvoja duša in telo. To je čas, ki ga nameniš le sebi. Odstraniš se od vsega zunanjega sveta in tudi jaz sem le kanal, ki ti s pomočjo zvočne kopeli pomaga vzpostaviti tvoje ravnovesje. Vibracija zvoka, ki jo ustvarijo inštrumenti, vpliva na vse celice tvojega telesa in njihovo vibriranje.

 

Zvočna kopel se izvaja na masažni mizi, brez dotikanja. Igram ti na oddaljenosti 2 metra. Zaigram ti na inštrument, ki bo najbolj primeren za vzpostavljanje tvoje prvinske vibracije – hand pan, kristalne sklede ali šamanski boben.

 

Hand pan

Kristalne sklede

Šamanski boben

 

Sproščanje za vzpostavljanje tvoje vibracije in ravnovesja bo trajalo eno uro, od tega ti dobre pol ure izvajam zvočno kopel na način individualne terapevtske energijske tehnike . Po njej se pogovoriva o odzivih telesa na zvok in sporočilih, ki jih ti odzivi prinašajo. Dobiš tudi dodatne napotke za ohranjanje ravnovesja v naslednjih dneh.

Na dan zvočne kopeli popij dovolj vode, da bo tvoje telo bolj pretočno in bo voda v celicah lažje zavibrirala. S seboj lahko prineseš tudi steklenico vode, ki se bo med igranjem zvočne kopeli informirala in te ob pitju podpirala še doma.

 

 

Cena terapije s svetovanjem: 60 EUR

Terapije opravljam: Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb

Za razpoložljive termine me kontaktiraj na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Želiš izvedeti več o meni in o lokaciji Avilou centra?

Klikni tukaj => Lokacija in kontakt

Dodatne informacije

Način plačila

gotovina