Odstiranje iluzij

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Predstava na odru tvojega življenja ti ponudi vpogled v tvoje navade in razloge zakaj jih ne moreš opustiti. Fizični odziv ti pokaže moč vpliva na tvoje življenje.

Narava se ti ponudi s svojim zdravljenjem, da si zaželiš odvreči vse maske, biti aktiven in biti del vsega. Vse je naravno in sproščeno in v vsakem trenutku veš, kaj je potrebno storiti. Ugledaš svojo podobo, kakršne še nikoli nisi videl. Najdeš, kar je bilo skrito in je izgledalo kot izgubljeno. Zakorakaš v svoja najgloblja čustva in si dovoliš biti del vsega zemeljskega. Izgubljeni delčki tvoje duše pridejo nazaj k tebi. Tako zelo je vse tako, kot mora biti…

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek poslušaj brez slušalk, da zvok obda tvoje celotno telo.

Šamanski boben, ki ga igram med zvočno terapijo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v tvojem telesu. Zato so med zvočno terapijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne terapije izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po zvočni terapiji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Odstiranje iluzij

Zvrst: zvočna terapija

Namen: vpogled v tvoje navade in zakaj jih ne moreš opustiti

Inštrument: šamanski boben

Dolžina posnetka: 21 minut

Cena: 11 EUR

 

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.

 

 

Dodatne informacije

Način plačila

Plačilo po predračunu