Čustva

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Težka čustva se dobesedno zažrejo v vse celice našega telesa, še posebej močno pa se njihovi težki zapisi nakopičijo na nekaterih delih telesa in so vse prevečkrat vzrok za različne bolezni. Pametno je zato sproti ozavestiti vse občutke in iz celic odstranjevati čustveni stres ter hkrati sprožiti pozitivne občutke.

 

Vodni slap in ropotuljice, ki jih igram med zvočno kopeljo, poskrbijo za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečistijo celice v tvojem telesu. Zato so med zvočno kopeljo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da med zvočno kopeljo zaspiš.

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno uležeš in pokriješ z odejo. Zvočni posnetek poslušaš brez slušalk, da zvok zaobjame tvoje celotno telo.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Čustva

Zvrst: zvočna kopel

Namen: brisanje čustvenega stresa in spodbujanje pozitivnih občutkov

Inštrument: vodni slap in ropotuljice

Dolžina posnetka: 26 minut

Cena: 11 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.