Transformacija

(3 ocene strank)

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Veter te med zvoki kristalnih skled odnese v druge dimenzije časa in prostora. Zmaj ognja ti pomaga transformirati jezo in nezadovoljstvo ter te popelje v tempelj miru, v katerem transformiraš svoja najgloblja čustva. Pomaga ti ponovno zanetiti tvoj notranji ogenj in tvojo kreativnost. Vračaš se v sveži energiji, pripravljen na nove začetke.

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek lahko poslušaš tudi s slušalkami.

Kristalne sklede, ki jih igram med meditacijo, poskrbijo za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečistijo celice v tvojem telesu. Zato so med meditacijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po meditaciji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Transformacija

Zvrst: meditacija

Namen: transformacija čustev in spodbujanje kreativnosti ter priprava na nove začetke

Inštrumenti: kristalne sklede

Dolžina posnetka: 22 minut

Cena: 11 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.

3 mnenja za Transformacija

  1. Alja

    Velik pritisk v glavi ob sproščanju jeze. Ostalo prečiščevanje zelo nežno. Potem pa drgetanje celega telesa ob kodiranju zapisov kreativnosti. In na koncu tak mir. Zdaj vem, kje ga poiskati, ko bo spet treba.

  2. Masa

    Sproščujoče in pomaga z razbremenitvijo slabih misli. Priporočam!

  3. Neva

    Sprosti in istočasno napolni z novo energijo. Zelo priporočam.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja