Transformacija

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Veter te med zvoki kristalnih skled odnese v druge dimenzije časa in prostora. Zmaj ognja ti pomaga transformirati jezo in nezadovoljstvo ter te popelje v tempelj miru, v katerem transformiraš svoja najgloblja čustva. Pomaga ti ponovno zanetiti tvoj notranji ogenj in tvojo kreativnost. Vračaš se v sveži energiji, pripravljen na nove začetke.

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek lahko poslušaš tudi s slušalkami.

Kristalne sklede, ki jih igram med meditacijo, poskrbijo za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečistijo celice v tvojem telesu. Zato so med meditacijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po meditaciji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Transformacija

Zvrst: meditacija

Namen: transformacija čustev in spodbujanje kreativnosti ter priprava na nove začetke

Inštrumenti: kristalne sklede

Dolžina posnetka: 22 minut

Cena: 11 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.