Telo

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Dostikrat se ne zavedamo, da naše telo nosi ne samo zapise vseh preteklih fizičnih aktivnosti, temveč tudi našega razmišljanja in čustvovanja. Glede na genetske predispozicije in čustvene vzorce, ki smo jih prejeli od svoje družine, smo bolj občutljivi na posameznih delih telesa. Vsekakor pa naš stil življenja vpliva tudi na fizično aktivnost ali neaktivnost, ki si jo vse celice našega telesa sproti vtisnejo v celični spomin. V sebi zato nosimo zapise vse od prvega dne svojega življenja.

 

Zvok je tisti, ki ima zmožnost odpiranja celičnih open in brisanja težkih zapisov v celicah. Šamanski boben je že iz starih civilizacij znan kot učinkovit pripomoček pri tem. Naj razbremeni tudi tvoje telo vseh zapisov, ki ti ne služijo dobro in jih zapolni s pozitivnimi zapisi veselja in harmonije.

 

Šamanski boben, ki ga igram med zvočno kopeljo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v tvojem telesu. Zato so med zvočno kopeljo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in drugi težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da med zvočno kopeljo zaspiš.

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno uležeš in pokriješ z odejo. Zvočni posnetek poslušaš brez slušalk, da zvok zaobjame tvoje celotno telo.

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Telo

Zvrst: zvočna kopel

Namen: razbremenitev telesa na celičnem nivoju

Inštrument: šamanski boben

Dolžina posnetka: 25 minut

Cena: 11 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.