Morček

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Zvočna kopel z oceanskim bobnom otroka umiri in ga popelje na mini počitnice ter v njem spodbudi veselje in sproščene občutke, ki jih je doživel ob morju.

Preden zavrtiš posnetek, naj se otrok udobno uleže in zapre oči. Pokrij ga s toplo odejo, saj se med poslušanjem telo ohladi. Zvočni posnetek naj otrok posluša brez slušalk, da lahko zvok obda njegovo celotno telo.

 

Oceanski boben, ki ga igram med zvočno kopeljo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v  otrokovem telesu. Zato so med zvočno kopeljo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi, ki otroka obremenjujejo. Prečiščevalni proces se izvede tudi v primeru, da otrok med zvočno kopeljo zaspi. Ni ga potrebno na silo buditi, saj bo njegovo telo samo pokazalo, če potrebuje nadaljnji počitek.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Morček

Zvrst: zvočna kopel otroci

Namen: za občutek počitnic

Inštrument: oceanski boben

Dolžina posnetka: 21 minut

Cena: 9 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.