Nove možnosti

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Ozavestiš, kdo je kočijaž, ki te priganja preko vseh meja in preko tvojih moči. Kdo je ta, ki ti ne da miru, ki se je povsem vsidral v tvojo energijo in tvoje življenje? Kdo ti je onemogočil ves razgled, razen tistega, ki si ga on želi?

Kočijo in smer svojega življenja prevzameš nazaj v svoje roke. Najprej se vse malce upočasni, da spet zadihaš s polnimi pljuči.

Nastopi mir. Prav to je tisti občutek, s katerim lahko uresničiš vse, kar si zadaš. Povsem umirjeno, pa vendar tako polno notranjega ognja, ki ti pomaga skreirati vse, karkoli si zamisliš. Notranji ogenj ti kreira nove poti obilja in neskončne možnosti…

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek lahko poslušaj brez slušalk, da zvok obda tvoje celotno telo.

Ropotuljice, ki jih igram med zvočno terapijo, poskrbijo za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečistijo celice v tvojem telesu. Zato so med zvočno terapijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne terapije izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po zvočni terapiji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

Naslov zvočnega posnetka: Nove možnosti

Zvrst: zvočna terapija

Namen: vodenje svojega življenja na nov način

Inštrumenti: ropotuljice

Dolžina posnetka: 21 minut

Cena: 11EUR

 

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.