Razvoj sposobnosti

Opis

ZVOČNI POSNETEK TEDNA Z 10% POPUSTOM
Opis zvočnega posnetka

 

Veter te ob šelestenju ropotuljic odnese v druge dimenzije časa in prostora. Ko odvržeš vse občutke nesposobnosti, nesprejetosti in manjvrednosti, te Zmaj zemlje spusti v votlino, ki jo čuva. V njej odkriješ svoje skrivnosti, skrivne moči in pot do zakladov, ki nosijo obilje. Ko se vrneš iz votline, jih zakodiraš v svoj lovilec sanj, ki te z orlovo pomočjo in njegovo ciljno usmerjenostjo ponese nazaj v realnost in uresničevanje…

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek lahko poslušaš tudi s slušalkami.

Ropotuljice, ki jih igram med meditacijo, poskrbijo za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečistijo celice v tvojem telesu. Zato so med meditacijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po meditaciji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Razvoj sposobnosti

Zvrst: meditacija

Namen: odkrivanje tvojih skrivnih moči in poti do obilja

Inštrumenti: ropotuljice

Dolžina posnetka: 30 minut

Cena: 11 EUR (10 EUR od 3. do 9.11.2021)

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.