Terapija na daljavo

(5 ocen strank)

Opis

Terapija na daljavo se izvaja z angelsko podporo. Pri tej terapiji se najprej ugotovi, kje na telesu imaš blokade in največji vpliv drugih ljudi. V nadaljevanju se pregleda delovanje čaker in uravnovesi njihovo delovanje, glavni del terapije pa je namenjen odpravljanju težave, ki jo izraziš pred terapijo oz. se identificira med terapijo.

 

Angelske terapije na daljavo so predvsem primerne za:

– ugotavljanje blokad iz otroštva
– premagovanje strahov
– odpravljanje stresa
– postavljanje zaščitnih mrež
– ugotavljanje vzrokov fizičnih težav

 

Po terapiji dobiš po elektronski pošti zapis ugotovitev in priporočila za ravnanje v prihodnosti.

 

Terapije opravljam: Alenka Pertot, certificirana angelska svetovalka po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše™

Cena: 90 EUR s predplačilom pred opravljeno storitvijo.

Za razpoložljive termine mi piši na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

 

 

Dodatne informacije

Način plačila

Predplačilo

5 mnenj za Terapija na daljavo

 1. Tadeja

  Do terapije na daljavo je prišlo spontano. Zaradi slabšega počutja sem Alenko namreč prosila, da najino srečanje prestaviva. Predlagala mi je, da terapijo vseeno narediva in sicer na daljavo. Moram priznati, da nisem bila prepričana ali naj v to verjamem ali ne. Odgovor sem dobila kmalu potem, ko sva začeli. V predelu trebuha sem občutila prijetno toploto, v noge pa me je začelo zebsti. Oboje meni zelo tuje. Pomislila sem, da je bilo to zgolj slučaj. Vendar ni bil. To sem spoznala potem, ko sva si z Alenko vzeli čas za zaključni pogovor.
  Toplo priporočam!

 2. Neva

  Preprosto neverjetno. Nisem imela posebnih pričakovanj, ko mi je Alenka predlagala to možnost. Po tej izkušnji pa upam, da jo bo želela še kdaj ponoviti.

 3. Marjan

  Po naravi sem velik skeptik. Nikoli nisem prav posebno verjel v nekonvencionalne metode. Dokler mi Alenka ni naredila terapije na daljavo … Niti ne znam prav dobro razložiti. Spremembe so tako učinkovite, tako blagodejne, tako hitre … končno verjamem, da je vse energija, da smo tudi mi energetska bitja. Neverjetno!

 4. Ajda

  Vredno poskusit. Moram priznat, da sem bila do terapije na daljavo skeptična, pa so vsi dvomi izginili. Zelo priporočam.

 5. Tatjana

  Zelo zdravilno. Dokler ne poizkusiš, ne veš, kako močno ti spremeni življenje.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja