Šamansko popotovanje

Opis

ŠAMANSKO POPOTOVANJE: MEDITACIJA Z NAMENOM VZPOSTAVITVE PONOVNE POVEZAVE (ponovno v šolskem letu 2020/2021)

 

Šamani pravijo popotovanje meditaciji, pri kateri je glavni namen vzpostaviti stik s sabo in preko sebe z vsem okoli nas.

Ponovna povezava (reconnection) pa je prav tisti manjkajoči del znanja, ki ga sodobna znanost ne uči ali vsaj ne v zadostni meri. Prav v obdobju, ko želimo v času velikega pritiska, pa so ta znanja še kako pomembna. Prav zdaj, ko smo neprenehoma izpostavljeni dražljajem iz okolice, je namreč potrebno še več časa in pozornosti, kot v preteklosti, nameniti temu, da ostanemo v stiku s samim seboj.

Pomembno je tudi, da se začneš povezovati z nečim večjim od tebe. Tako se začneš spominjati, kdo ti v resnici si, hkrati pa se zmanjšujejo tudi občutki osamljenosti in nemoči. Kajti dejstvo je, da smo na koncu koncev vsi povezani z vsem.

Vsi si želimo biti videni, sprejeti in ljubljeni ter del skupnosti. Šamani pa skrbijo prav za to – za ohranjanje ognja. Ko nalagajo drva, so namreč odgovorni za družino in za celotno skupnost.

Pri čem ti bo pomagalo šamansko popotovanje?
  • sprostitev in umiritev
  • kreiranje nevtralnega prostora, v katerem se lahko dvigneš
  • opazovanje samega sebe
  • srčna povezava s sabo in svojimi sposobnostmi
  • povezava z vsem okoli tebe

 

 

Kaj ti še lahko povem o šamanskem popotovanju?

 

Nič kaj dosti… 🙂 Gre le za to, da se odločiš vzpostaviti ponovno povezavo, prideš, se usedeš na udoben stol in brez pričakovanj prepustiš popotovanju.

Na popotovanju te bo podpirala energija drevesa, jaz pa te bom vodila z zvokom in besedo. Igranje na starodavne inštrumente, mrmranje in petje je del šamanskega popotovanja. 

Drevo pa ni edino, ki te bo podprlo na tvojem popotovanju. Spremljala te bo tudi luna, ki bo na dan popotovanja vidna kot prvi krajec. Njegova simbolika je, da je to čas zagona moči, pozitivnega razmišljanja in jasnega namena, ko se usmerimo proti spremembam, ki bi jih radi dosegli. Pravi čas za tvoj Zvok sprememb. 🙂

Odloči se torej, katero je tisto drevo, ki se mu boš prepustil kot portalu v svet svoje ponovne povezave…

There are no upcoming events at this time

 

Vsi dogodki…

 

Na šamansko popotovanje te popeljem Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb

Če me želiš vprašati kaj v zvezi s šamanskim popotovanjem, mi piši na [email protected] ali 041 777 176 (SMS).

Želiš izvedeti več o meni in o lokaciji Avilou centra? Klikni tukaj => Lokacija in kontakt

 

 

 

Dodatne informacije

Način plačila

gotovina