fbpx

Skupine so namenjene izvedbi programov, ki zajemajo celovito obdelavo tematik, katerim so namenjeni (sproščanje, žalovanje, ženske 40-50 let, mladi ob prehodu v najstništvo in v odraslo dobo).

Izvedba programov poteka v zaprtih skupinah, ki zagotavljajo zaupnost in hkrati podporo med člani skupine, ki se o sebi in ljudeh iz svojega življenja učijo tudi preko izzivov, ki jih imajo v svojem življenju ostali udeleženci skupine.

Če si težko predstavljaš, kaj bi bilo primerno zate, me kontaktiraj, Pomagala ti bom izbrati program, ki je zate najbolj primeren. Piši mi na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

Meditacija

DELO V SKUPINAH – kompleksni celostni programi

Srečanja skupin sestavljajo celoto, v kateri se predela tematiko, kateri je skupina namenjena. Zaradi kompleksnosti programov in podpore, ki se vzpostavi med udeleženci, se je potrebno udeležiti vseh srečanj v okviru izbrane skupine.

Na skupinah je dovolj časa za pogovor in izražanje občutkov vseh udeležencev. Predelajo se različna pisna gradiva in domače naloge. Na vsakem srečanju je izvedena tudi meditacija / vizualizacija, ki udeležencem omogoči vpogled v situacije na drugačen način.

Predznanje meditiranja ni potrebno. Meditacija / vizualizacija se izvaja ob igranju različnih inštrumentov, ki okrepijo meditativno stanje.

OPIS PROGRAMOV

Za bolj podroben opis programa posamezne skupine, klikni na ime skupine:

Če si zainteresiran za vključitev v kakšno skupino, se prijavi na [email protected]. Število mest v skupinah je omejeno.