fbpx

Skupine so namenjene izvedbi programov, ki zajemajo celovito obdelavo tematik (ženske 40-50 let, mladi ob prehodu v odraslo dobo).

Izvedba programov poteka v zaprtih skupinah, ki zagotavljajo zaupnost in hkrati podporo med člani skupine, ki se o sebi in ljudeh iz svojega življenja učijo tudi preko izzivov, ki jih imajo v svojem življenju ostali udeleženci skupine.

Če si težko predstavljaš, kaj bi bilo najbolj primerno zate, me kontaktiraj. Pomagala ti bom izbrati program, ki je za tebe najbolj primeren. Piši mi na [email protected] ali 041-777-176 (SMS).

DELO V SKUPINAH – kompleksni celostni programi

Srečanja skupin sestavljajo celoto, v kateri se predela tematiko, kateri je skupina namenjena. Zaradi kompleksnosti programov in podpore, ki se vzpostavi med udeleženci, se je potrebno udeležiti vseh srečanj v okviru izbrane skupine.

Na skupinah je dovolj časa za pogovor in izražanje občutkov vseh udeležencev. Predelajo se različna pisna gradiva in domače naloge. Na vsakem srečanju je izvedena tudi meditacija / vizualizacija, ki udeležencem omogoči vpogled v situacije na drugačen način.

Predznanje meditiranja ni potrebno. Meditacija / vizualizacija se izvaja ob igranju različnih inštrumentov, ki okrepijo meditativno stanje.

Kaj pravijo tisti, ki so že bili v skupinah?
OPIS PROGRAMOV

Klikni za bolj podroben opis programa posamezne skupine 🙂

Ženske
(40-50 let)
Ponosni sloni
(18-25 let)

Če si zainteresiran za vključitev v kakšno skupino, se mi prijavi na [email protected].