Ponosni sloni (18-25 let)

Opis

NOVA SKUPINA: OKTOBER – DECEMBER 2021
MEDITACIJSKA SKUPINA ZA MLADE OB PREHODU V ODRASLO ŽIVLJENJE (18-25 let): PONOSNI SLONI

 

Meditacijska skupina ti bo koristila, če si star 18-25 let in si želiš:

  • ozavestiti in spremeniti družinske vzorce
  • pustiti za seboj neustrezno energijo preteklih šolskih let in sovrstnikov
  • brez energijskih omejitev vstopiti v svoj odrasli svet
  • okrepiti sebi lastno energijo in povečati vpliv pozitivnih dogodkov
  • doseči večjo stabilnost in umirjenost

 

Ko postaneš polnoleten, naj bi se vse spremenilo. Polnoletnost naj bi pomenila vstop v odraslo dobo, v resnici pa se nič ne spremeni. Le pričakovanja okolice do tebe so vedno večja. Izberi si poklic, izberi si partnerja, bolj odgovorno se obnašaj do svoje družine. Kot da te lahko par dodatnih let kar odtrga od otroštva.

V resnici se pri tej starosti vse šele začne odpirati. Saj bi se rad odcepil od staršev, pa je to zaradi marsičesa težko (finance, nenapisana družinska pravila, čustvene navezave na družinske člane in družinski vzorci, ki se jih ponavadi sploh ne zavedaš). Saj bi si izbral pravi poklic zase, pa kaj ko je težko sploh izbrati pravo šolo za sebe, kaj šele da bi si dobro predstavljal, kaj v resnici delajo ljudje v nekem poklicu. In seveda, z veseljem bi si izbral pravega partnerja, pa vendar to ni tako preprosto, še posebej če imaš za sabo že kakšno slabo izkušnjo.

Meditacija je odlično orodje, ki ti lahko da odgovore takrat, ko vse razumne razlage odpovedo. Da bi bil tudi ti deležen njenih globokih spoznanj in pozitivnih učinkov v vsakdanjem življenju, si vabljen, da začneš meditirati v družbi sovrstnikov, saj se boš med enako starimi najlažje sprostil in si pomagal tudi z njihovimi doživljanji.

Sloni so ponosni, hkrati pa skrbni in razumevajoči do svoje vrste in drugih vrst. Za njih je značilna stabilnost, umirjenost, dostojanstvo in ponos. Prav zato so zelo spoštovane živali, ki razen človeka, ki so ga premamili njegovi okli, nimajo sovražnikov. Simbolizirajo modrost, srečo, zaščito in blagoslov pri novih začetkih. Zaradi vse navedene simbolike, ki je zelo močna, se je za polnoletne, ki se soočate z vstopom v odrasli svet, oblikovala skupina z imenom Ponosni sloni. V tej skupini si boste s sovrstniki v oporo pri meditacijah, ki bodo razjasnile marsikatero vašo dilemo pri vstopu v vaš odrasli svet.

 

 

Srečanja skupine Ponosni sloni bodo potekala ob sobotah na 14 dni in vsa 4 srečanja skupaj sestavljajo celoto, v kateri se bodo predelale tematike, ki so v starosti 18-25 let najbolj pomembne. Po uvodni predstavitvi vsake teme sledi 45 minutna meditacija in po njej tolmačenje dogajanja v meditaciji, v kateri bo vsak doživel tiste stvari, ki so za njega najbolj pomembne.

Predznanje meditiranja ni potrebno. Meditacija se izvaja ob igranju različnih inštrumentov, ki okrepijo meditativno stanje. Pri vsaki meditaciji sodelujejo živalski vodniki, ki s svojimi lastnostmi pomagajo pri posamezni tematiki.

Na koncu vsakega srečanja ti bodo predana tudi individualna sporočila in domača naloga, ki bo še okrepila tvoja spoznanja iz vsake tematike.

 

 

SREČANJA MEDITACIJSKE SKUPINE PONOSNI SLONI (18-25 let)

 

Srečanja potekajo ob sobotah od 18.00 do 20.30.

Datumi: 23.10., 6.11., 20.11., in 4.12. 2021

 

 

Cena programa Ponosni sloni je 100 EUR za 4 srečanja.

Skupine vodim Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb.

Če si zainteresiran za vključitev v skupino, se mi prijavi na [email protected] . Število mest v skupini je omejeno.

Želiš izvedeti več o meni in o lokaciji Avilou centra? Klikni tukaj => Lokacija in vodenje

 

 

OPIS POSAMEZNIH SREČANJ:
1.srečanje: OREL – SVOBODA: inštrumenti ropotuljice

Datumi: 23.10.2021

Kako poleteti v svobodo tvojega odraslega sveta? Najprej si boš v meditaciji ogledal, kaj te ovira. Iz ptičje perspektive je lažje pogledati na svoje življenje in bolj jasno videti, katere nevidne spone te preveč vežejo na druge ljudi. Katere navade te bolj ovirajo kot podpirajo. V meditaciji si boš načrtno postavil temelje, da zaživiš v sebi lastni energiji.

 

 

2.srečanje: ŽELVA – STABILNOST: inštrumenti zvonček, kimbala in vodni slap

Datumi: 6.11.2021

V letih, ko je potrebno sprejeti toliko odločitev, za katere izgleda, da bodo usodno zaznamovale tvoje življenje, je prav stabilnost stanje, ki se včasih zdi skoraj nemogoče. Pod varnim oklepom želve si boš lahko pogledal, kaj je tisto, kar v tvoje življenje vnaša največ nestabilnosti in negotovosti in to v meditaciji spremenil v stabilnost.

 

 

3.srečanje: ČEBELE – SODELOVANJE: inštrumenti bobenček in kimbala

Datumi: 20.11.2021

V letih, ko večkrat menjavaš okolja in spoznavaš nove ljudi, je včasih kar težko sodelovati z ljudmi, ki imajo povsem drugačne navade kot ti. Pa naj si gre za novo šolo, delo v novem okolju, novo stanovanje ali spoznavanje novih ljudi preko partnerja ali prijateljev. Dostikrat se sploh ne zavedaš, da si razvil ali so ti bili privzgojeni določeni načini obnašanja, ki te ne podpirajo najbolj. Čebelice ti bodo pomagale pri vpogledu, kako razviti drugačne odnose in načine sodelovanja z drugimi.

 

 

4.srečanje: SRNA – MIR: inštrumenti kristalne sklede in kimbala

Datumi: 4.12.2021

Največ, kar lahko narediš za svoje odraslo življenje, je to, da se navadiš živeti v skladu s sebi lastno energijo in si ohranjati svoj notranji mir tudi takrat, ko je okoli tebe kaos. Ko ne podležeš vplivu in energiji drugih ljudi, temveč tudi v največjem stresu umirjeno opravljaš svoje naloge in se ne pustiš vreči iz tira.

 

 

CENA, LOKACIJA IN KONTAKT

 

Cena programa Ponosni sloni je 100 EUR za 4 srečanja.

Skupine vodim Alenka Pertot za Avilou – Zvok sprememb. Za delček moje zgodbe in moje razloge za meditiranje z otroki in mladimi, klikni => blog Moj otroški navdih

Če si zainteresiran za vključitev v skupino, se mi prijavi na [email protected] . Število mest v skupini je omejeno.

Želiš izvedeti več o meni in o lokaciji Avilou centra? Klikni tukaj => Lokacija in vodenje

 

Dodatne informacije

Način plačila

gotovina