Samozavest

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Indijanke te odenejo v obredna oblačila in te pobarvajo z bojnimi barvami. Ob ognju te pričaka indijanski vrač in te popelje v iniciacijo samozavesti. Njegovi zvesti pomočniki volkovi k tebi pripeljejo tudi tvojega osebnega volka, ki ti pomaga prevzeti vodstveno vlogo tvojega življenja. Okrepljen z novo samozavestjo se vrneš v realne dimenzije časa in prostora…

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek lahko poslušaš tudi s slušalkami.

Ropotuljice, ki jih igram med meditacijo, poskrbijo za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečistijo celice v tvojem telesu. Zato so med meditacijo lahko prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca meditacije izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po meditaciji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Samozavest

Zvrst: meditacija

Namen: spodbujanje samozavesti in vodenja tvojega življenja

Inštrumenti: ropotuljice

Dolžina posnetka: 24 minut

Cena: 11 EUR

 

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.