Manipulacije

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Znajdeš se v sobi, v kateri rešuješ svoje življenje… Ozavestiš, kdo manipulira s teboj in kdo vse je v preteklosti prikrito manipuliral s teboj. Poskrbiš zase. Vidiš, s kom lahko nadaljuješ svoje življenje in kdo naj ostane del preteklosti… iz dima in teme v svetlobo in nov dan…

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek lahko poslušaj brez slušalk, da zvok obda tvoje celotno telo.

Keltski boben, ki ga igram med zvočno terapijo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v tvojem telesu. Zato so med zvočno terapijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne terapije izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po zvočni terapiji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

Naslov zvočnega posnetka: Manipulacije

Zvrst: zvočna terapija

Namen: ozaveščanje manipulacij

Inštrument: keltski boben

Dolžina posnetka: 21 minut

Cena: 11 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.