Premik

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Ob zvoku kristalne sklede padaš vase in si dovoliš pogledati tudi v svoje najbolj temne kotičke… Kaj je tista tema znotraj tebe, za katero imaš občutek, da vedno znova čaka nate, skrita tam nekje za vogalom? Dovoli si pasti v to svojo temo. Želiš se končno dotakniti vseh njenih globin… jih samo opazovati…

Kar naenkrat pa te obsije drobcena lučka, ki ti sporoča, da imaš možnost narediti premik, če si le-tega želiš. Dovoli si opazovati, kako bi bilo, če bi se premaknil iz te svoje teme. Kot nevtralni opazovalec pogledaš, kaj bi bilo treba storiti za PREMIK iz te tvoje teme. Pomisliš na to, kaj ti je sveto, kaj je lahko tvoj steber moči, da bi bil tvoj premik lažji. Občutiš, kako lep bi bil občutek znotraj svetlobe… nagrade, ko se premaknemo iz teme v svetlobo so velikanske… Karkoli se v tem trenutku odločiš, je prav. Dovoli prihodnosti, da te odpelje na tisto stran, ki bo najboljša zate…

 

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek lahko poslušaj brez slušalk, da zvok obda tvoje celotno telo.

Kristalna skleda, ki jo igram med zvočno terapijo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v tvojem telesu. Zato so med zvočno terapijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne terapije izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po zvočni terapiji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Premik

Zvrst: zvočna terapija

Namen: opazovanje trenutnega stanja in vzvodov za premik

Inštrument: kristalna skleda

Dolžina posnetka: 22 minut

Cena: 11 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.