Razrešitev

Opis

ZVOČNI POSNETEK TEDNA S 25% MIKLAVŽEVIM POPUSTOM
Opis zvočnega posnetka

 

Včasih je tako zelo težko zaključevati, čeprav vemo, da je to najbolj pomembna stvar, ki jo moramo narediti. Dovoli zato zvočni terapiji, da to uredi namesto tebe. Zmanjšal se bo močan energijski naboj situacije in v praksi bo potem tvoje zaključevanje lažje.

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek lahko poslušaj brez slušalk, da zvok obda tvoje celotno telo.

Starodavni majevski inštrument zdravljenja in zaščite, ki ga igram med zvočno terapijo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v tvojem telesu. Zato so med zvočno terapijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne terapije izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po zvočni terapiji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

Naslov zvočnega posnetka: Razrešitev

Zvrst: zvočna terapija

Namen: zaključevanje

Inštrument: majevski inštrument zdravljenja in zaščite

Dolžina posnetka: 19 minut

Cena: 11 EUR (8,25 EUR do 12.12.2021)

 

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.