Razrešitev

(2 oceni strank)

Opis

ZVOČNI POSNETEK TEDNA S 25% MIKLAVŽEVIM POPUSTOM
Opis zvočnega posnetka

 

Včasih je tako zelo težko zaključevati, čeprav vemo, da je to najbolj pomembna stvar, ki jo moramo narediti. Dovoli zato zvočni terapiji, da to uredi namesto tebe. Zmanjšal se bo močan energijski naboj situacije in v praksi bo potem tvoje zaključevanje lažje.

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno usedeš s čimbolj zravnano hrbtenico. Zvočni posnetek lahko poslušaj brez slušalk, da zvok obda tvoje celotno telo.

Starodavni majevski inštrument zdravljenja in zaščite, ki ga igram med zvočno terapijo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v tvojem telesu. Zato so med zvočno terapijo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne terapije izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da se po zvočni terapiji ne boš zavedal vsega, kar se je dogajalo med poslušanjem.

 

Podatki in naročilo

Naslov zvočnega posnetka: Razrešitev

Zvrst: zvočna terapija

Namen: zaključevanje

Inštrument: majevski inštrument zdravljenja in zaščite

Dolžina posnetka: 19 minut

Cena: 11 EUR (8,25 EUR do 12.12.2021)

 

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.

 

 

2 mnenji za Razrešitev

  1. Taja

    Izbrala sem terapijo Razrešitev, ker sem želela nekatere stvari počistiti, na koncu sem dobila presenetljiva sporočila. Jo pa poslušam tudi v postelji, zelo je prijeten posnetek in čeprav zaspim se mi nasledni dan zdijo stvari popolnoma rešljive. Kaj naj rečem? Poskusite še vi…ker res deluje.

  2. Tatjana

    Pridejo trenutki, ko si tako utrujen, da se lahko le še uležeš v posteljo. Vseeno si zavrtim Razrešitev, ker me pomiri, sicer zaspim, prepričana pa sem, da vseeno deluje. Razrešitev sem skladno z Alenkinimi priporočili poslušala tudi sede, z vzravnano hrbtenico, tako kot mora biti…in jaaaa, na koncu dobila konkretna sporočila. Rezultati zagotovljeni.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja