Razstrupljanje

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Vsakodnevno hitenje, 100 stvari naenkrat in še posebej dlje trajajoč stres se zaje v vse celice našega telesa. Vsi poznamo čudovit učinek bučanja valov in toplih žarkov na svojem telesu. V te občutke te popelje zvočna kopel z oceanskim bobnom.  Razstrupljanje ti pomaga, da dobiš svežo energijo, elan in voljo do življenja. Obda te neskončen mir v prostranem morju, ki ti nudi zavetje. Začutiš, kako lahkotno je lahko bivanje, ko se razbremeniš in se povsem prepustiš…

 

Oceanski boben, ki ga igram med zvočno kopeljo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v tvojem telesu. Zato so med zvočno kopeljo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da med zvočno kopeljo zaspiš.

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno uležeš in pokriješ z odejo. Zvočni posnetek poslušaš brez slušalk, da zvok zaobjame tvoje celotno telo.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Razstrupljanje

Zvrst: zvočna kopel

Namen: razstrupljanje, sveža energija, elan in volja do življenja

Inštrument: oceanski boben

Dolžina posnetka: 27 minut

Cena: 11 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.