Solze in smeh

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

Nežna zvočna kopel je še posebej namenjena senzibilnim otrokom, ki vse zelo močno zaznavajo in imajo zelo intenzivna čustva, ki jih lahko včasih kar preveč obremenijo in zaznamujejo pri nadaljnjem življenju. Nežni zvoki jih sprostijo in njihovo telo razbremenijo teže čustvenih nihanj.

 

Preden zavrtiš posnetek, naj se otrok udobno uleže in zapre oči. Pokrij ga s toplo odejo, saj se med poslušanjem telo ohladi. Zvočni posnetek naj otrok posluša brez slušalk, da lahko zvok obda njegovo celotno telo.

 

Vodni slap in ropotuljice, ki jih igram med zvočno kopeljo, poskrbijo za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečistijo celice v  otrokovem telesu. Zato so med zvočno kopeljo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbriše čustveni stres in težki zapisi, ki otroka obremenjujejo. Prečiščevalni proces se izvede tudi v primeru, da otrok med zvočno kopeljo zaspi. Ni ga potrebno na silo buditi, saj bo njegovo telo samo pokazalo, če potrebuje nadaljnji počitek.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Solze in smeh

Zvrst: zvočna kopel otroci

Namen: za senzibilne otroke

Inštrumenti: vodni slap in ropotuljice

Dolžina posnetka: 20 minut

Cena: 9 EUR

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.