Veselje

Opis

Opis zvočnega posnetka

 

V vsakdanjem hitenju je vedno manj časa za hec, smeh iz srca in otročje občutke. Prav to pa nam lahko pomaga tudi iz najtežjih situacij, zato je dobro včasih te občutke vzpodbuditi premišljeno, da se potem začnejo tudi spontano večkrat ponavljati.  Za spodbujanje teh občutkov je zelo primeren inštrument hand pan, ki te s svojimi nežnimi zdravilnimi zvoki popelje v svet harmonije in sproža veselje, pomaga pa ti tudi vzpostaviti tvoje dušne povezave.

 

Hand pan, ki ga igram med zvočno kopeljo, poskrbi za sprostitev in lahek prehod v meditativno stanje ter prečisti celice v tvojem telesu. Zato so med zvočno kopeljo prisotni tudi rahli fizični odzivi telesa, ki pa do konca zvočne kopeli izginejo. Prav v tem procesu se namreč iz celic izbrišejo čustveni stres in težki zapisi. Prečiščevalni proces in vpliv na tvoje vsakdanje življenje se izvede tudi v primeru, da med zvočno kopeljo zaspiš.

 

Preden zavrtiš posnetek, se udobno uležeš in pokriješ z odejo. Zvočni posnetek poslušaš brez slušalk, da zvok zaobjame tvoje celotno telo.

 

Podatki in naročilo

 

Naslov zvočnega posnetka: Veselje

Zvrst: zvočna kopel

Namen: sprožanje občutkov veselja in harmonije

Inštrument: hand pan

Dolžina posnetka: 26 minut

Cena: 11 EUR

 

 

Način plačila: na elektronski naslov [email protected] pošlji podatke za predračun (ime in priimek ter naslov). Po plačilu predračuna prejmeš dostop do zvočnega posnetka in račun.